nummer van 02/01/2012 door

‘New Year’s Resolution’ van Otis & Carla

Een frisse start

otisandcarla-newsyearsresolution

Het ontbrak Nummer van de dag de afgelopen dagen aan traditionele muzieksite-items. Geen kerstnummers, al heb ik daar wel over nagedacht (zoals je vorige week kon lezen). Geen eindejaarslijstjes, iets waar we onderling uitgebreid over gediscussieerd hebben en uiteindelijk over moesten concluderen dat ze niets extra zouden bieden. Vandaag doorbreek ik deze traditie door wel met voornemens voor het nieuwe jaar te komen. Bieden die dan zoveel meer? Ja, want het is leuker om vooruit te kijken dan terug. Het is beter te plannen dan voldaan terug te kijken of zoals Otis & Carla het zeggen “Let’s turn over a new leaf and baby, let’s make promises that we can keep.”

Mijn voornemens voor 2012:

  • Een leuke baan vinden, want na vijf maanden van crappy uitzendbaantjes vind ik het wel goed geweest.
  • Een dj-set kopen en oefenen als een gek in de hoop dat ik meer funky feestjes kan organiseren.
  • Op reis gaan naar China en daar niet al te veel op zoek willen gaan naar platen.
  • Eindelijk eens wat sparen, zodat ik volgend jaar minstens vier weken door de V.S. kan trekken.
  • Meer lezen en minder voor de tv zitten, want telkens wanneer ik lees, besef ik me hoe graag ik het doe. Hellhound on his trail, het verhaal van de moord op Martin Luther King, Jr., verteld vanuit het perspectief van moordenaar James Earl Ray, staat eerst op het programma.
  • Terug meer schrijven over niet-Engelstalige muziek, want dat is weer een tijdje geleden.
  • Er mee voor zorgen dat we bij Nummer van de dag ons eerste jaar als zeskoppige redactie vol krijgen, zonder dat we een dag niet posten.
  • Meer gaan zwemmen, want die nieuwjaarduik gisteren, die beviel goed.

De nieuwjaarsduik in Lombok is veel gezelliger dan die in Scheveringen!

Tags: , , ,

-->