The Steeldrivers-If it Hadn't Been for love

Notitie: Aangezien mijn aanstaande en ik ons de afgelopen twee dagen heerlijk computerloos in Groningen hebben geamuseerd, post ik pas vandaag (25 april 2011) met terugwerkende kracht het nummer van eergisteren (23 april 2011). Deal with it, life’s a bitch (tenzij je in Groningen bent).

Hand in de lucht als je tot voor kort (of zelfs tot vandaag) nog nooit van The Steel Drivers uit Nashville had gehoord! Ik in ieder geval niet. Adele coverde dit nummer op haar sublieme album “21”. Ik vond het zo’n knap geschreven liedje, dat het me nieuwsgierig maakte naar het origineel uit 2008. Grote meerwaarde ten opzichte van Adele’s versie zijn de heerlijke harmonietjes in het refrein. Maar een vergelijking is onterecht: beide uitvoeringen zijn perfect en benadrukken dat dit vooral een heel erg goed nummer is. Toch maar even het origineel erbij. Het begint zowaar een coverblog te worden, dat nummervandedag…

Tags: , , ,

-->